Bo på kullen

Falkängens Vandrarhem (Vandrarhem)

”Hos oss finns logi och lokaler för de flesta tillfällen när Ni besöker Kinnekulle; kanske för att utforska vandringsleder, cykelleder, eller för att bara i lugn och ro njuta av omgivningarna.

Receptionen: +46 (0)510-54 06 53falkangens bab
E-post: info@falkangen.se
Hitta hit
Hemsida: http://www.falkangen.se

 

 

 

Trolmens Bed & Breakfast  (Bed&Breakfast)

“Trolmens Bed and Breakfast, vårt lilla familjehotell, ligger idylliskt beläget på Kinnekulles västra sida med sjöutsikt. Vi erbjuder ett personligt, trivsamt och harmoniskt boende i unik miljö. Rummen håller hotellstandard med egen dusch och toalett. Du har tillgång till ett modernt kök med matplats och kamin. Vid vackert väder äter du med fördel på någon av uteplatserna. Här bor du mitt i naturen med närhet till allt vad Kinnekulle har att erbjuda.”

Receptionen: +46 (0)70-818 98 86Trolmens bb
E-post: trolmensbb@gmail.com
Hitta hit
Hemsida http://www.trolmensbb.se

 

 

 

Korsgårdens Torp & Rum  (Bed&Breakfast)

“På Österplana Hed och vall ligger denna lantliga idyll ,efter slingrande vackra vägar kommer du fram till Österplanas Korsgård.
Närmare högkullen kan du inte bo, gården ligger vackert beläget omringad av åkrar och hedar.Korsgården har varit gamla arbetarbostäder och här har många människor bott genom åren.
Gården har tre små torp och och ett torp hyr vi ut rum/bädd per natt eller hyr hela torpet veckovis
Rummen är lantligt  och personligt inredda,dusch/toalett är separat.
Torpet har 2 dubbelrum plus en extra säng på hallen och du har tillgång till kök för själv servering.”

Receptionen: +46 (0)76-828 25 75
E-post: skogs.folket@hotmail.com
Hitta hit
Hemsida http://www.kinnekullekorsgarden.se

 

 

 

Pensionat Karlslund (Pensionat)

“I det lilla samhället Gössäter vid Kinnekulles fot ligger det gemytliga pensionatet Karlslund med anor från 1800-talet. Det går i gammaldags stil och är precis så som man föreställer sig att ett äkta svenskt pensionat skall se ut. Pensionatet består av 9 rum med totalt 16 bäddar, rummen har vart och ett sin egen karaktär med pensionatsanda som känns så fort man kommer innanför entrédörren.”

Reception: +46 (0)510 – 54 00 17  Mobil +46 (0)70 – 354 02 77
Epost: info@pensionatkarlslund.se
Hitta hit

 

Wärmagård (Pensionat)

” Det gamla gårdsmejeriet har nu inretts till pensionat. Hit välkomnar vi besökare från första maj till september. I pensionatet har vi fyra rum. Sammantaget kan vi husera tolv personer. Nytt för sommaren 2015 är att vi gör det möjligt för större familjer och sällskap att hyra hela huset veckovis eller över helgen.”

Reception: +46 (0)73-6218426 (Emma)
Epost: emma@warmagards.se
Hitta hit